Näin aloitan golfharrastuksen

Golf on vain setämiesten laji? Golf ei ole urheilua? Golfin harrastaminen on kallista? Golf on vain pienen piirin laji, pukukoodi on tiukka ja aloittaminen on vaikeaa? Golf on tylsää?
Ei ole totta.
Kartanogolf-yhteisö on jo vuodesta 1988 ottanut vastaan kaikki golfista kiinnostuneet. Meillä ei turhaan nipoteta. Halusit sitten pelata rennosti kavereittesi kanssa, haastaa itseäsi ja kehittyä uusien tuttavuuksien kanssa tai aloittaa golfin edullisesti ja matalalla kynnyksellä, niin Kartanogolfissa voit pelata golfia haluamallasi tavalla. Meillä golfin aloittaminen on helppoa.

Miten aloitan golfharrastuksen?

1. Tule tutustumaan

Tutustuminen on täysin ilmaista eikä vaadi erillistä ilmoittautumista. Tule hakemaan yksin tai kaverisi kanssa Kartanogolfin klubitalolta lainamailat, joilla voit kokeilla golfia rauhassa harjoitusalueillamme.
Voit myös kysyä golfia harrastavaa ystävääsi esittelemään sinulle golfia kentän puolella ilmaisen kipinäkierroksen merkeissä.
Järjestämme myös ilmaisia tutustumispäivä, jolloin pääset myös kokeilemaan golfia opastetusti ja samalla tutustumaan kenttään sekä yhteisömme toimintaan.
Junioreille pidämme kesällä golfkoulua.

Alle 19-vuotiaille varkautelaisille ja joroislaisille pelaaminen ei Kartanogolfissa maksa mitään.

2. Opi ensiaskeleet golfopettajan tai kaverin seurassa

Opi perusteet ennen kentälle pääsyä haluamallasi tavalla:

Alkeiskurssi 99 €

Opi perusteet koulutetun golfopettajan seurassa.

  • Golfopettaja opettaa alkeita kahtena päivänä, yhteensä 4 tuntia. Lisäksi kurssilainen ohjatun 4 väylän peliharjoittelun. Kurssin käynyt saa green cardin.
  • Aloittelevalla golfarilla on ensimmäisenä vuonna mahdollisuus ilmaiseen klubijäsenyyteen, jolloin voi pelata ilman seuran jäsenyyttä Kartanogolfin kentällä
  • Mikäli haluat pelata vieraskentällä ja osallistua kilpailuihin, tulee sinun liittyä seuran jäseneksi (90 €)
  • Pelaaja on vakuutettu Kartanogolfin puolesta
  • Aloittava golfari pääsee pelaamaan kuukauden ajan ilmaiseksi heti kurssin jälkeen
  • Kuukauden jakson aikana saa myös veloituksetta mailat pelikierrokselle sekä ilmaiset rangepoletit harjoittelua varten
  • Pelaaminen maksaa tämän jälkeen 69 € kk (vuosi 2024-2025)
  • Kun kurssin jälkeen pelaamisen imu vie mennessään, on pron kurssin käyneille kaikille ilmaisia kertaustreenejä pitkin kautta

Kaverikurssi 69 €

Kokoa väh. 4 hengen kaveriporukka ja opi perusteet koulutetun golfopettajan kanssa teille sopivana ajankohtana.

Mentorikurssi 40 €

Opi perusteet golfia harrastavan kaverisi kanssa omaan tahtiin.

3. Nauti Suomen parhaista aloittelijan eduista

Opeteltuasi perusteet, tarjoamme ensimmäisen kuukauden ajan veloituksetta käyttöösi lainamailat ja poletit harjoittelua varten. Tämän jakson aikana saat pelata myös kentällä veloituksetta niin paljon kuin haluat. Tämän jälkeen voit jatkaa pelaamista kahden ensimmäisen pelivuotesi aikana edullisesti 69 € / kk. Mikäli haluat pelata vain Kartanogolfin kentällä, ei sinun tarvitse myöskään liittyä ensimmäisenä vuotena golfseuran jäseneksi vaan tarjoamme sinulle veloituksetta ns. klubijäsenyyden, jolloin olet vakuutettu Kartanogolfin puolesta.
Koulutettu golfopettajamme järjestää myös viikoittain ilmaisia kertaustreenejä, joista voit hakea lisää vinkkejä ja oppia kehittymistäsi varten.

4. Tervetuloa viihtymään Kartanogolf-yhteisöön

Voit nauttia golfista omassa rauhassa luonnon helmassa tai hankkia uusia tuttavuuksia rennosta sekä helposti lähestyttävästä yhteisöstämme. Seuramme on tunnettu ympäri Suomea vieraanvaraisuudestamme sekä jäsenistön keskuudessa välittömästä tunnelmastamme. Tervetuloa viihtymään!

5. Liity jäseneksi ja hyödynnä lisäedut

Mikäli olet suunnitellut pelaavasi ensimmäisenä pelivuotenasi muilla kuin Kartanogolfin kentällä tai haluat hyödyntää jäsenen lisäedut, tulee sinun vielä liittyä Kartanogolfin seuran jäseneksi.


Jäikö jokin mietityttämään? Soita ja kysy lisää Kartanogolfin asiakaspalvelusta p. 0600 066 066, sähköpostitse info@kartanogolf.fi tai ota yhteyttä lomakkeen kautta.