Tervetuloa Kartanogolfiin

Meillä tulet viihtymään! Tule Kartanogolfiin kokemaan se kuuluisa Joroisten henki.
Me välitämme sinusta, toisistamme sekä ympäristöstä.

Kartanogolfiin kaikki ovat tervetulleita pelaajan taitotasosta riippumatta – meillä ei turhaan nipoteta! Olemme koonneet tälle sivulle olennaisimmat tiedot, mitkä helpottavat valmistautumista kierrokselle saapuessasi.

AJANVARAUS

JÄSENET: varaa aikasi WiseGolfista omilla jäsentunnuksillasi.

VIERASPELAAJAT: Varaa aikasi WiseGolfista tai soittamalla caddie masterille p. 0600 066 066.

WISEGOLF


WISEGOLFIN KÄYTTÖOHJEET


SAAPUMINEN

Kartanogolfin löydät osoitteesta Golftie 14 B, 79600 Joroinen. Helpoiten perille löydät seuraamalle 5-tieltä alkavaa Kartanogolf –viitoitusta. Katso tarkemmat ajo-ohjeet. Ilmoittauduthan caddie masterille saapuessasi.

Golfautot

Kartanogolfilla käytössä on kaksitoista (12) ympäristöystävällistä, sähköllä latautuvaa golfautoa. Suosittelemme varaamaan golfauton kierroksen varauksen yhteydessä, sillä kalusto on erityisesti ruuhkaisimpina päivinä hyvin käytössä.

Kärryt

Tarjoamme pelaajille veloituksetta käyttöön lainakärryjä kierrosta varten. Lainakärryt sijaitsevat klubin edustalla, parkkipaikan välittömässä läheisyydessä.

Puku- ja saunatilat

Klubitalolla käytössäsi on erilliset puku-ja saunatilat miehille sekä naisille. Pukutiloista löytyy maksuttomat ja lukittavat kaapit, suihkut sekä sauna. Tapahtumien yhteydessä lämmittämme saunan automaattisesti; muina aikoina vinkkaathan caddie masterille halustasi nauttia löylyistä ennen kierrokselle lähtöä. Pyyhkeet kuuluvat myös green fee -hintaan.

Harjoitusalueet

Rangen löydät heti Kartanogolfin alueelle saapuessasi. Korillisen palloja saat ostamalla poletin Kartanogolfin klubitalolta tai käyttämällä pallokoneen lähimaksupäätettä. Lähipeliä voit harjoitella aivan klubitalon vieressä löytyvillä harjoitusviheriöillä, bunkkereilla sekä harjoitteluväylillä. Lähipelialueet ovat käytössäsi maksutta.

Pelaaminen

Meillä voit pukeutua rennosti oman tyylitajusi mukaisesti. Käyttäydythän kuitenkin asiallisesti, kohteliaasti ja muita huomioon ottaen. Paikalliset ottavat mielellään peliseuraa vieraspelaajista ja tutustuttavat kentän saloihin, joten mikäli olet peliseuraa vailla, niin liity vain rohkeasti mukaan paikallisia sisältävään ryhmään! Sesonkiaikana omat jäsenemme toimivat myös vapaaehtoisesti kenttäavustajina ja auttavat pelaamisen sujuvoittamisessa. Koirat ovat meille tervetulleita, otathan kuitenkin peliseuran mielipiteen huomioon.

Jälkipelit

Klubiravintolassamme voit ennen kierrosta tai kierroksen jälkeen nauttia päivittäin vaihtuvasta maukkaasta lounaasta tai herkullisista a `la carte -annoksista ja nauttia virvokkeita kerraten päivän pelisuorituksia aurinkoisella terassillamme tai sisätiloissa.

Iltakierrokselle lähtijän kannattaa kuitenkin tarkistaa ravintolan aukiolo; pientä suolaista, makeaa ja virvokkeita on kuitenkin saatavilla klubin sulkemiseen saakka. Ryhmävarauksissa kannattaa olla yhteydessä ravintolan henkilökuntaan etukäteen.