WiseGolf - Ajanvaraus

Talvikaudella varataan simulaattorin ja sisärangen ajat verkkokaupan kautta!​​​​​​​ Mobiiliaplikaatio tulee käyttöön golfkauden alkaessa.

Kartanogolfin jäsenille on luotu tunnukset WiseGolfin järjestelmään ja verkkokauppaan. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi ja oletussalasana on muotoa: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäpäiväsi.​​​​​​​
Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti, esim.: Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 --> MaMe01 tai Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 --> KaGo15. Salasanan voi muuttaa omissa tiedoissa (avautuu verkkokaupan oikeasta yläkulmasta nimen alta).

​​​​​​​Muiden WiseGolf-kenttien jäsenet ja muut WiseGolfin käyttäjät voivat varata omilla WiseGolf tunnuksillaan ja muilta käyttäjiltä vaaditaan ensimmäisen varauksenyhteydessä rekisteröityminen WiseGolfiin.

VARAA AIKASI SIMULAATTORIIN


VARAA AIKASI SISÄRANGELLE

​​​​​​​APPLIKAATION LATAAMINEN PUHELIMEEN​​​​​​​

WiseGolf on julkaissut pelaajille mobiiliapplikaation. Kartanogolfissa aplikaatio tulee käyttöön keväällä kauden alkaessa.

Applikaatio on veloituksetta ladattavissa sovelluskaupoissa Applen laitteille AppStoresta ja Android laitteille Google Play kaupasta.

Applikaation kautta pelaajat pystyvät muun muassa varaamaan peliaikoja ja golfautoja. Lisäksi apin kautta Hyvigolf pystyy viestimään pelaajille.

Wisegolf applikaation kautta pystyt myös helposti vaihtamaan kenttää ja varaamaan ajan vieraskentälle, joka käyttää WiseGolfin ajanvarausta.