MESTARUUSKILPAILUT 24.- 25.8.2024

Livescoring

Kilpailu on pelioikeuden omaaville maksuton. Ilman pelioikeutta pelaavalta normaali green fee. Ilmoittautuminen päättyy 21.8. klo 16.00.

Kilpailumääräykset

Pelimuoto
Kilpailussa pelataan lyöntipelinä 54 reikää miesten ja 36 reikää naisten ja junioreiden sarjoissa. Miehillä on cut 36 reiän jälkeen.

Molempina päivinä pelataan väliaikalähdöllä klo 8.00 alkaen. Miehistä 33 parasta jatkaa sunnuntaille (cut-rajan kanssa tasanneet pääsevät mukaan sunnuntaille) Naisilla ei ole cutia. Lähtöryhmät määräytyvät ensimmäisen päivän tulosten perusteella.

Junioreiden mestaruus ratkaistaan lauantain 36 reiän kisassa.

Ykkössija ratkaistaan jatkorei´illä. Jatkoreikinä pelataan 17. sekä 18. ja katsotaan näiden reikien yhteistulos. Mikäli voittaja ei ratkea, niin jatketaan rei´illä 17. ja 18. äkkikuolema –periaatteella. Muut sijat ratkaistaan matemaattisella menetelmällä.

Lähdöt ovat kahden, kolmen tai neljän hengen ryhmissä.

Sarjat ja teet
Miehet yleinen scr | 61 | Valk.
Naiset yleinen scr | 52 | Sin.
Nuoret P (alle 21v) | 56 | Kelt.
Nuoret T (alle 21v) | 52 | Sin.

Tulokset ja palkinnot
Tulokset julkaistaan heti kilpailun jälkeen. Tulokset ovat lopulliset 15 minuuttia tulosten julkistamisen jälkeen. Palkinnot jaetaan heti kisan jälkeen.

Kilpailun keskeyttäminen
Kilpailunjohtaja päättää kilpailun keskeyttämisestä. Mikäli kilpailu keskeytetään, siitä ilmoitetaan torven soitolla. Tällöin pelaajien tulee merkata pallonsa ja poistua kentältä.

Käyttäytymisrikkomukset ja pelistä sulkeminen (huomautus sääntöön golfkäytös, 33-7)Jos kilpailutoimikunta tai sen nimeämä tuomari katsoo kilpailijan syyllistyneen vakavaan käyttäytymisrikkomukseen, voidaan hänet tämän säännön perusteella sulkea pelistä.

Kilpailutoimikunta:
Kilpailunjohtaja Kilpailutoimikunta
Tuomari Kilpailutoimikunta

Epäselvässä tilanteessa pelaajan on pelattava kahdella pallolla ja kilpailutoimikunta ratkaisee tapauksen.

Kilpailun käytännön järjestelyistä vastaa seuran kilpailutoimikunta ja kentän henkilökunta.